Hier zijn 5 appli’s om de baan van uw dromen te vinden

gsm en applicaties
  • LinkedIn

LinkedIn is het eerste sociale netwerk voor professionals. Het is nu essentieel om een profiel aan te maken. De onderneming, die op grote schaal wordt gebruikt door het bedrijfsleven, heeft nu wereldwijd meer dan 100 miljoen gebruikers. Dit is de mogelijkheid om uw CV te verspreiden, uw werkgeverszoekenden te zoeken of een aanwerving aan te kondigen.

  • Shapr

Shapr biedt u aan om mensen professioneel te ontmoeten zoals u verliefde mensen op Tinder zou ontmoeten. Na uw registratie, definieert u uw profiel om in contact te komen met personen die professioneel met u kunnen corresponderen. Wilt u in contact worden gebracht met de persoon wiens profiel u wordt aangeboden? Meld het en de toepassing zal u vertellen of u compatibel bent en of uw profielen “overeenkomen”.

  • Cityhour

Cityhour biedt u de mogelijkheid om vergaderingen te organiseren met profielen die met u corresponderen tijdens een zoekopdracht of via geolokalisatie op uw smartphone. Afspraken kunnen worden ingepland en direct in uw agenda worden geïntegreerd.

  • Letslunch

Met behulp van een zoekmachine en soortgelijke functionaliteit als een dating applicatie, zal Letslunch in staat zijn om je profiel direct te integreren vanuit je LinkedIn profiel. De originaliteit van deze applicatie is het aanbieden van restaurants in de buurt voor uw zakelijke bijeenkomsten.

  • Bumble Bizz

De recente release van een Bumble Bizz optie richt zich op netwerken. Zonder een revolutie te veroorzaken in de professionele ontmoetingen in vergelijking met zijn concurrenten, biedt de applicatie een duidelijke interface en richt de communicatie over “vrouwen eerst”, een discours dat vrij zeldzaam is in de zakenwereld.